Kedves Gazdik!

A Rákosligeti Állatorvosi Rendelőintézet 1992 óta áll a gyógyítás szolgálatában. Állatorvosaink, asszisztenseink szakmai felkészültsége, odaadó tevékenysége mellett rendelőnk magas fokú műszerezettsége teszi lehetővé betegeink teljes körű, gyors, minőségi ellátását.

Célunk a magas színvonalú, „Kedvenc központú” állatorvosi ellátás, ezért hoztuk létre a info@kisallatkorhaz.hu e-mail címet, ahol pozitív, valamint negatív észrevételeiket, vagy javító, jobbító hozzászólásaikat írhatják meg nekünk. Rendelőintézetünk várójában kiteszünk egy „vélemény ládát”, ahova bedobhatják véleményeiket, valamint személyesen is kereshetik Dr. Olaszy Krisztiánt, ha bármilyen észrevételük van.

Az Önök hozzászólásai, véleményei nagyon fontosak számunkra és reményeink szerint jobbá teszik Kisállatkórházunk munkáját, működésének színvonalát. Szeretnénk a legjobb ellátást biztosítani minden Betegünknek, ezért várjuk az e-mailjeiket, minden hozzászólás fejlődésünket szolgálja!

Üdvözlettel:
Rákosligeti Állatorvosi Rendelőintézet Vezetősége

Segítse Ön is munkánkat!
Kedves Gazdik! Az értesítési rendszerünk pontosítása érdekében szeretnénk megkérni minden kedves ügyfelünket, hogy az e-mail címüket, és mobil telefonszámukat küldjék el nekünk! Honlapunkon ez gond nélkül megtehető és ha bármi más adat változás történik, az is kérelmezhető. Arra figyeljenek, hogy mindenképpen a mi rendszerünkben szereplő gazdi legyen feltüntetve a névnél, hogy be tudjuk egyértelműen azonosítani Önt.