Laparoszkópos ivartalanítás

Ismerje meg a legmodernebb műtéti technikát, amellyel a beavatkozás egy szinte észrevehetetlen történés a kutyák és macskák életében. Míg a hagyományos ivartalanításnál a sebész kézzel veszi elő a petefészkeket, hogy aztán varrófonalak segítségével lekösse, majd kimetssze azt, a laparoszkópos megoldásnál mindez apró precíziós műszerekkel történik. A hagyományos megoldásnál a sebésznek akkora bemetszést ejt , amelyen át a keze befér a hasüregbe. Ezzel szemben a laparoszkópos seb több, mint tízszer kisebb, mindössze 0,5-1 cm – akkora, amekkorán a kiemelendő petefészek még épp átfér.

A hagyományos műtétek után fellépő lehetséges kellemetlenségeknek (étvágytalanság, apátia, rossz közérzet, fájdalom, hányás, gallér okozta stressz) általában nyoma sincsen.
Ennek a műtéttechnikának az előnyeit nem csak ivartalanításnál használhatjuk ki! Egy beteg állatnál, ha elkerülhetetlen a mintavétel (például májból), akkor lényegesen jobbak a felépülés esélyei, ha a laparoszkópos megoldást választjuk, hisz rövidebb a beavatkozás, kisebb a műtéti seb, kisebb a trauma, gyorsabb a felépülés, kevesebb a komplikáció veszélye!

Ez a Nyugaton előszeretettel preferált technológia már Magyarországon is elérhető Kedvencének rendelőintézetünkben.

Ne felejtse: a kisebb seb kisebb fájdalommal jár és gyorsabb gyógyulást eredményez. Nincs szükség védőgallérra, az állatok egy műtét utáni ruhát kapnak. Nincs varratszedés se, hiszen a plasztikai sebészek által használt apró-, a bőr belsejében futó, felszívódó varratokat használunk. Ezzel az eljárással kevesebb a komplikáció, a műtéti szövődmény. A beavatkozásokat kisállatgyógyász klinikus szakállatorvosunk végzi, aki a laparoszkópos műtétekre specializálódva már több, mint 500 ilyen műtétet végzett.

 

Árak:

Kutya laparoszkópos ivartalanítása: 64.800 Ft
Macska laparoszkópos ivartalanítása: 37.800 Ft

Segítse Ön is munkánkat!
Kedves Gazdik! Az értesítési rendszerünk pontosítása érdekében szeretnénk megkérni minden kedves ügyfelünket, hogy az e-mail címüket, és mobil telefonszámukat küldjék el nekünk! Honlapunkon ez gond nélkül megtehető és ha bármi más adat változás történik, az is kérelmezhető. Arra figyeljenek, hogy mindenképpen a mi rendszerünkben szereplő gazdi legyen feltüntetve a névnél, hogy be tudjuk egyértelműen azonosítani Önt.