⚠️FIGYELEM, aktuális!⚠️
Sajnos nagyon sok a kullancs, gondoskodjunk megfelelően kiskedvenceink védelméről!
Fontos még megemlíteni, hogy a szúnyogok megjelenésével a szívférgesség kockázata is megnőtt, így aki még nem védekezik ellene, javasoljuk a szűrővizsgálatot! További információk: http://www.szivfergesseg.hu/


FIGYELEM! TÁMADNAK A KULLANCSOK!
A magas páratartalom és a csapadékos időjárás különösen kedvező a kullancsok számára, melyek számos betegséget (babesiosis, Lyme-kór) terjesztenek. A leggyakoribb ilyen fertőzés a babesiosis, melynek kórokozója egy egysejtű parazita, ami a vörösvérsejteket támadja. A betegség tünetei a levertség, étvágytalanság, magas láz, gyakran barna vizelet. A tünetek megjelenésekor ajánlott minél hamarabb állatorvoshoz fordulni, kezelés hiányában ugyanis komoly szervi károsodás (pl. vese- és májelégtelenség), súlyos vérszegénység alakulhat ki. A kullancs által terjesztett betegségek elkerülésének egyetlen lehetséges módja Kedvencünk folyamatos védelme a veszélyes kórokozók ellen.
A rendelőnkben kapható szerekről érdeklődjenek a +3612578719-es telefonszámon, vagy személyesen kollégáinknál!

x

Az adatai Védeleme számunkra fontosak!

2018. május 25-től kezdődően igazodunk az Európai Unió új Általános Adatvédelmi Előírásához (General Data Protection Regulation, GDPR). Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat, mely így bővebb tájékoztatást nyújt Önnek, hogy a kisallatkorhaz.hu , hogyan védi adataidat, és arról is, hogy hogyan élhetsz az adataidhoz fűződő jogaival. Kattints a lenti hivatkozásra a frissített Adatvédelmi szabályzat elolvasásához.

Adatkezelési tájékoztató

Szeretnénk megkérni Önt, amennyiben továbbra is szeretne tőlünk, a kisallatkorhaz.hu oldallal kapcsolatos akcióinkról,híreinkről,újdonságainkról, az Önnek készült személyes ajánlatainkról hírleveleket kapni, ezt írásban is erősítse meg az alábbi linken

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ Adatvédelmi beállítások
Segítse Ön is munkánkat!
Kedves Gazdik! Az értesítési rendszerünk pontosítása érdekében szeretnénk megkérni minden kedves ügyfelünket, hogy az e-mail címüket, és mobil telefonszámukat küldjék el nekünk! Honlapunkon ez gond nélkül megtehető és ha bármi más adat változás történik, az is kérelmezhető. Arra figyeljenek, hogy mindenképpen a mi rendszerünkben szereplő gazdi legyen feltüntetve a névnél, hogy be tudjuk egyértelműen azonosítani Önt.