⚠️ ? ⚠️
A magas páratartalom és a csapadékos időjárás különösen kedvező a kullancsok számára, melyek számos betegséget terjesztenek. A leggyakoribb ilyen fertőzés a , melyet egy egysejtű parazita (Babesia canis) okoz.
? ? ? ? ?! ? ??, ? ? ?, ? ? ????!

Ez a kórokozó a vörösvérsejteket támadja, bennük szaporodik. A betegség tünetei a levertség, étvágytalanság, magas láz, gyakran barna vizelet. A tünetek megjelenésekor ajánlott minél hamarabb állatorvoshoz fordulni, kezelés hiányában ugyanis komoly szervi károsodás (pl. vese- és májelégtelenség, sárgaság), súlyos vérszegénység alakulhat ki. A kullancs által terjesztett betegségek elkerülésének egyetlen lehetséges módja Kedvencünk folyamatos védelme a veszélyes kórokozók ellen!

A rendelőnkben kapható készítményekről (rágótabletta, nyakörv, spot on) érdeklődjenek a +36 1 257 8719-es telefonszámon, vagy személyesen kollégáinknál!


x

Az adatai Védeleme számunkra fontosak!

2018. május 25-től kezdődően igazodunk az Európai Unió új Általános Adatvédelmi Előírásához (General Data Protection Regulation, GDPR). Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat, mely így bővebb tájékoztatást nyújt Önnek, hogy a kisallatkorhaz.hu , hogyan védi adataidat, és arról is, hogy hogyan élhetsz az adataidhoz fűződő jogaival. Kattints a lenti hivatkozásra a frissített Adatvédelmi szabályzat elolvasásához.

Adatkezelési tájékoztató

Szeretnénk megkérni Önt, amennyiben továbbra is szeretne tőlünk, a kisallatkorhaz.hu oldallal kapcsolatos akcióinkról,híreinkről,újdonságainkról, az Önnek készült személyes ajánlatainkról hírleveleket kapni, ezt írásban is erősítse meg az alábbi linken

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ Adatvédelmi beállítások