A “kis fókánk” csodatörténete! 🙂 Kizman doktor úr ismét varázsolt – Balu másnap már 4 lábon kocogott rendelőnkben.😍

Hírek a Kórházból 🙂

Balu Kapitány csodája …

Balu Kapitányunk két héttel ezelőtt érkezett a Cocker Rocker Spániel Fajtamentő Egyesület gondozásába porckorong sérv gyanúval, ekkor még, ha kevéssé is, de használta két hátsó lábát. Mivel az általános állapota érkezésekor nem tette lehetővé az altatásban elvégzendő MR vizsgálatot, erre egy héttel később került sor.

Az MR vizsgálat szakvéleményezése után orvosaink úgy döntöttek, hogy tegnap, azaz 2018.03.05. hétfőn meg is műtik. A műtétet Dr. Kizman András ortopéd, neurológus specialista végezte a Rákosligeti Állatorvosi Rendelőintézetben. Balu ekkor már majdnem két hete nem állt a hátsó lábaira, csak „fókaként” csúszott mindenfelé, de bizakodásra adott okot, hogy mindkét hátsó lábában mélyfájdalom érzet még volt, a pisilési ingert minden alkalommal hangos „hisztivel” jelezte az asszisztenseknek.

Nehéz és bonyolult műtét volt, akkor még nem tudtuk mi is lesz az eredménye. Tudtuk, hogy hosszadalmas leépülés után a felépülési esélyek csökkennek minden nappal, de csak egyetlen cél lebegett előttünk és orvosaink előtt is, hogy Balunak fel kell épülnie …

Ma reggel, azaz 2018.03.06. kedden 08.30-kor telefonhívásom érkezett … azonnal láttam ki a hívó fél, majd hamar fel is vettem a telefont … a vonal másik felén egy meglepett férfihang, aki közölte, hogy kisebb csoda történt, Balu JÁR … az alig 18 órával ezelőtt elvégzett műtét után már ismét lábra állt, sőt szebben közlekedik, mint amikor a kórházba bevittük.

A mellékelt felvételen láthatjátok ezeket a pillanatokat, melyet a kórház egyik asszisztense rögzített. (Ezúton is köszönjük! 🙂 )
Nézzétek el nekünk a felvétel „elfordulását”, hiszen erre a csodára senki sem volt felkészülve, meglepetésként érte orvosainkat és a kórház összes dolgozóját, de a lényeg tisztán látható, BALU TÉNYLEG JÁR 

Ennek örömére mai napon Balu már el is hagyhatta a kórházat és gyakorlott ideiglenes befogadójával ismerkedik tovább a családi élet szépségeivel és a kutyatársak adta örömökkel.

Ezúton is köszönjük a Rákosligeti Állatorvosi Rendelőintézet odaadó Csapatának az ellátást és a kényeztetést!

Természetesen tájékoztatunk Mindenkit Balu további kezeléseiről és életéről!

UI: Tartozom Nektek még egy fontos információval: Balu műtétjének összege 120.000 Ft lett, mivel tényleg egy bonyolult és sikeres műtét volt.

Segítsetek, hogy ki tudjuk fizetni Balu számláját, akár egy csoki, egy kávé vagy egy gombóc fagyi árával! Köszönjük!

Utalni ide lehet:
Unicredit Bank 10918001 – 00000098 – 44870000
A jogosult neve: Cocker Rocker Egyesület.
Kérjük, a közleménybe írjátok be “BALU”
Külföldi utalásnál kérjük vegyétek igénybe PayPal számlánkat:
PayPal: ppcocker2@gmail.com

x

Az adatai Védeleme számunkra fontosak!

2018. május 25-től kezdődően igazodunk az Európai Unió új Általános Adatvédelmi Előírásához (General Data Protection Regulation, GDPR). Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat, mely így bővebb tájékoztatást nyújt Önnek, hogy a kisallatkorhaz.hu , hogyan védi adataidat, és arról is, hogy hogyan élhetsz az adataidhoz fűződő jogaival. Kattints a lenti hivatkozásra a frissített Adatvédelmi szabályzat elolvasásához.

Adatkezelési tájékoztató

Szeretnénk megkérni Önt, amennyiben továbbra is szeretne tőlünk, a kisallatkorhaz.hu oldallal kapcsolatos akcióinkról,híreinkről,újdonságainkról, az Önnek készült személyes ajánlatainkról hírleveleket kapni, ezt írásban is erősítse meg az alábbi linken

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ Adatvédelmi beállítások