media_20081216_ebugatta_boxerRészlet a Noé Állatotthon fajtamentéskor végzett szokásos lépéseiből. Az állatorvosi ellenőrzés lépéseit bemutatja Dr. Olaszy Krisztián, és a Rákosligeti Állatorvosi Rendelőintézet szakember gárdája.

Bevezető felmérő kérdések: honnan érkezett, eszik-e, iszik-e, van-e vizelete, széklete?

Fizikális vizsgálatok: fej, szájüreg, (fogazat vizsgálatból: “… fiatal állat, egy – másfél éves…” nyak, hőmérséklet mérés. “Fülek, szem, garat, gége tájék”. Sztetoszkópos szívhang ellenőrzés, lágyék vizsgálat, műtéti heg keresése, amely ivartalanításra utalhat.

További lépések: bolhás-e a kutya, bolhacseppes kezelés, mikrochip keresés, beültetés, ellenőrzés, beültetett mikrochip regisztrálása az interneten, féreghajtás beadása, oltáskönyv ellenőrzés.

Előjegyzés fölhízlalást követően, 1 hét elteltével: ivartalanítás, megkezdett oltási sor folytatása.

x

Az adatai Védeleme számunkra fontosak!

2018. május 25-től kezdődően igazodunk az Európai Unió új Általános Adatvédelmi Előírásához (General Data Protection Regulation, GDPR). Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat, mely így bővebb tájékoztatást nyújt Önnek, hogy a kisallatkorhaz.hu , hogyan védi adataidat, és arról is, hogy hogyan élhetsz az adataidhoz fűződő jogaival. Kattints a lenti hivatkozásra a frissített Adatvédelmi szabályzat elolvasásához.

Adatkezelési tájékoztató

Szeretnénk megkérni Önt, amennyiben továbbra is szeretne tőlünk, a kisallatkorhaz.hu oldallal kapcsolatos akcióinkról,híreinkről,újdonságainkról, az Önnek készült személyes ajánlatainkról hírleveleket kapni, ezt írásban is erősítse meg az alábbi linken

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ Adatvédelmi beállítások