Kedves Gazdik!🐾
Sok kérdést kapunk a kiskedvencek szőrének, mancsának fertőtlenítéséről. Fontos letisztáznunk, hogy a kutyák és macskák nem kaphatják el a Covid-19 vírust, csupán annyira "terjeszthetik", mint egy könyv, amit megfogtunk.
Megelőzésként figyeljünk, hogy kutyánk a séta alatt ne dörgölje magát hozzá semmihez, illetve ugyanúgy, ahogy mi emberek a kézfogást kerüljük, most a kutyusunkat se simogassa a saját Gazdáján kívül senki. Séta után bármilyen klórhexidin tartalmú készítménnyel (kendő, sampon – behigítva, spray stb.) törölgessük, fertőtlenítsük le a mancsokat. Az ilyen hatóanyag tartalmú samponnal heti 1-2 alkalomnál többször ne fürdessük őket, mert szárítja a bőrt.🚿🧼
A további kérdésekkel és a nálunk kapható készítményekről keressék bátran kollégáinkat a +36 1 257 8719-es telefonszámon. Gyógyszerkiszállítást is vállalunk!


x

Az adatai Védeleme számunkra fontosak!

2018. május 25-től kezdődően igazodunk az Európai Unió új Általános Adatvédelmi Előírásához (General Data Protection Regulation, GDPR). Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat, mely így bővebb tájékoztatást nyújt Önnek, hogy a kisallatkorhaz.hu , hogyan védi adataidat, és arról is, hogy hogyan élhetsz az adataidhoz fűződő jogaival. Kattints a lenti hivatkozásra a frissített Adatvédelmi szabályzat elolvasásához.

Adatkezelési tájékoztató

Szeretnénk megkérni Önt, amennyiben továbbra is szeretne tőlünk, a kisallatkorhaz.hu oldallal kapcsolatos akcióinkról,híreinkről,újdonságainkról, az Önnek készült személyes ajánlatainkról hírleveleket kapni, ezt írásban is erősítse meg az alábbi linken

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ Adatvédelmi beállítások