Kedves Gazdik!🐾
Ahogy a kormány, úgy mi is kénytelenek vagyunk szigorúbb intézkedéseket hozni az Önök és Kollégáink biztonsága érdekében!
☣ Eddig is komolyan vettük a járványügyi helyzetet, így a recepción Kollégáink a hőmérést és kézfertőtlenítést a jövőben is kérni fogják Önöktől érkezéskor. A maszk helyes használata nélkül nem tudunk beengedni senkit, a kertben is kötelező a viselése! Sál, egyéb ruhadarab nem elfogadott!
☣ A kezelőkbe továbbra is csak EGY Gazdi mehet be EGY állattal. Továbbá… TovábbiakSource

x

Az adatai Védeleme számunkra fontosak!

2018. május 25-től kezdődően igazodunk az Európai Unió új Általános Adatvédelmi Előírásához (General Data Protection Regulation, GDPR). Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat, mely így bővebb tájékoztatást nyújt Önnek, hogy a kisallatkorhaz.hu , hogyan védi adataidat, és arról is, hogy hogyan élhetsz az adataidhoz fűződő jogaival. Kattints a lenti hivatkozásra a frissített Adatvédelmi szabályzat elolvasásához.

Adatkezelési tájékoztató

Szeretnénk megkérni Önt, amennyiben továbbra is szeretne tőlünk, a kisallatkorhaz.hu oldallal kapcsolatos akcióinkról,híreinkről,újdonságainkról, az Önnek készült személyes ajánlatainkról hírleveleket kapni, ezt írásban is erősítse meg az alábbi linken

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ Adatvédelmi beállítások