Kedves Gazdik! Akkora sikere lett a felhívásnak, hogy egy nap alatt elfogytak az akciós termékeink. 🙂 Így újra rendes áron vásárolható a 2-3,5 kg közötti tabletta. Jó hír viszont, hogy az országos készlethiány ellenére nálunk továbbra is kapható Nexgard Spectra az összes méretből!


⚠️☝️ AKCIÓ! ☝️⚠️
Kiskutyás Gazdik figyelem! Rendelőnkben a Nexgard Spectra 2-3,5kg-os tabletta most féláron elérhető. Most csak 1730 Ft/db, a készlet erejéig!

Mi ellen hat: (javasolt ismétlési gyakoriság Magyarországon: 28 nap)
• megtelepedett bolhák elpusztítása (kb. 8 óra elteltével)
• megtelepedett kullancsok elpusztítása (kb. 48 óra elteltével)
• szívférgesség megelőzése
• kifejlett orsóférgek elpusztítása a bélcsatornában, kifejlett ostorférgek elpusztítása a bélcsatornában, kifejlett kampósfejű férgek elpusztítása a bélcsatornában
Mennyi ideig hat:
• bolha ellenes hatás: 28 nap
• barna-, és közönséges kullancs ellenes hatás: 28 nap
• kutyakullancs: 28 nap
• szívférgesség megelőzése: 28 nap
• orsóférgesség, ostorférgesség, kampósfejű férgesség: egyszeri adulticid hatás (a hatóanyag felvételekor a bélcsatornában élősködő felnőtt férgek elpusztulnak)

x

Az adatai Védeleme számunkra fontosak!

2018. május 25-től kezdődően igazodunk az Európai Unió új Általános Adatvédelmi Előírásához (General Data Protection Regulation, GDPR). Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat, mely így bővebb tájékoztatást nyújt Önnek, hogy a kisallatkorhaz.hu , hogyan védi adataidat, és arról is, hogy hogyan élhetsz az adataidhoz fűződő jogaival. Kattints a lenti hivatkozásra a frissített Adatvédelmi szabályzat elolvasásához.

Adatkezelési tájékoztató

Szeretnénk megkérni Önt, amennyiben továbbra is szeretne tőlünk, a kisallatkorhaz.hu oldallal kapcsolatos akcióinkról,híreinkről,újdonságainkról, az Önnek készült személyes ajánlatainkról hírleveleket kapni, ezt írásban is erősítse meg az alábbi linken

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ Adatvédelmi beállítások
Segítse Ön is munkánkat!
Kedves Gazdik! Az értesítési rendszerünk pontosítása érdekében szeretnénk megkérni minden kedves ügyfelünket, hogy az e-mail címüket, és mobil telefonszámukat küldjék el nekünk! Honlapunkon ez gond nélkül megtehető és ha bármi más adat változás történik, az is kérelmezhető. Arra figyeljenek, hogy mindenképpen a mi rendszerünkben szereplő gazdi legyen feltüntetve a névnél, hogy be tudjuk egyértelműen azonosítani Önt.