Kedves Gazdik!🐾 Az elmúlt egy hétben kérdéses volt a járványügyi helyzet miatt patikánk nyitvatartása, de örömmel jelentjük, hogy a megszokott nyitvatartással – hétköznap 8:00-20:00 között – várjuk Önöket! 🙂 Várjuk táp- és gyógyszerrendeléseiket is, hiszen erőnkön felül arra törekszünk, hogy ebben a nehéz időszakban mindenkinek segítsük a gyors és zökkenőmentes beszerzést! Keressenek minket bizalommal a +36 1 257 8719-es telefonszámon! Jó egészséget Önöknek és Kiskedvenceiknek!

x

Az adatai Védeleme számunkra fontosak!

2018. május 25-től kezdődően igazodunk az Európai Unió új Általános Adatvédelmi Előírásához (General Data Protection Regulation, GDPR). Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat, mely így bővebb tájékoztatást nyújt Önnek, hogy a kisallatkorhaz.hu , hogyan védi adataidat, és arról is, hogy hogyan élhetsz az adataidhoz fűződő jogaival. Kattints a lenti hivatkozásra a frissített Adatvédelmi szabályzat elolvasásához.

Adatkezelési tájékoztató

Szeretnénk megkérni Önt, amennyiben továbbra is szeretne tőlünk, a kisallatkorhaz.hu oldallal kapcsolatos akcióinkról,híreinkről,újdonságainkról, az Önnek készült személyes ajánlatainkról hírleveleket kapni, ezt írásban is erősítse meg az alábbi linken

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ Adatvédelmi beállítások