Kedves Gazdik!🐾 Beteg- és műtéti ellátásunk a megszokott rendben és minőségben továbbra is 8-20 óra között történik!😷 A patikai rendelési idő módosult! Kérjük gyógyszer és táp megrendeléseiket 8-15 óra között vegyék át! Lehetőség van igénybevenni gyógyszer házhozszállításunkat is!🚗 Ehhez kérjük egyeztessenek időpontot a +36 1 257 8719-es telefonszámon. Köszönjük szépen! Jó egészséget kívánunk Önöknek és Kiskedvenceiknek egyaránt!

x

Az adatai Védeleme számunkra fontosak!

2018. május 25-től kezdődően igazodunk az Európai Unió új Általános Adatvédelmi Előírásához (General Data Protection Regulation, GDPR). Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat, mely így bővebb tájékoztatást nyújt Önnek, hogy a kisallatkorhaz.hu , hogyan védi adataidat, és arról is, hogy hogyan élhetsz az adataidhoz fűződő jogaival. Kattints a lenti hivatkozásra a frissített Adatvédelmi szabályzat elolvasásához.

Adatkezelési tájékoztató

Szeretnénk megkérni Önt, amennyiben továbbra is szeretne tőlünk, a kisallatkorhaz.hu oldallal kapcsolatos akcióinkról,híreinkről,újdonságainkról, az Önnek készült személyes ajánlatainkról hírleveleket kapni, ezt írásban is erősítse meg az alábbi linken

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ Adatvédelmi beállítások