media_20100302_kutyagyarDr. Olaszy Krisztián:
“Nagyon rossz állapotban vannak. Van egy bakteriális fertőződés itt, ezen az oldalon. Látható, hogy többször volt császározva ez az állat már, többször végeztek rajta császármetszést. Maga a kutya igen rossz állapotban van, látszik, hogy le van teljesen soványodva, a gerincoszlop kint van, izom nem sok van rajta sajnos. Látszik, hogy csak szaporításra tartották őket, és maga az állat nem igazán számított.”

“Ezek a fajták, ezek népszerű fajták, az a cél, hogy szüljenek, minél többet szüljenek, utána azt minél hamarabb el tudják adni, és nem számít az, hogy milyen annak a kutyának a genetikai háttere, hogy fog az kinézni. A lényeg, hogy minél hamarabb eladják, pénzt kapjanak belőle. Erről szól az egész.”

RTL Klub, Házon kívül

x

Az adatai Védeleme számunkra fontosak!

2018. május 25-től kezdődően igazodunk az Európai Unió új Általános Adatvédelmi Előírásához (General Data Protection Regulation, GDPR). Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat, mely így bővebb tájékoztatást nyújt Önnek, hogy a kisallatkorhaz.hu , hogyan védi adataidat, és arról is, hogy hogyan élhetsz az adataidhoz fűződő jogaival. Kattints a lenti hivatkozásra a frissített Adatvédelmi szabályzat elolvasásához.

Adatkezelési tájékoztató

Szeretnénk megkérni Önt, amennyiben továbbra is szeretne tőlünk, a kisallatkorhaz.hu oldallal kapcsolatos akcióinkról,híreinkről,újdonságainkról, az Önnek készült személyes ajánlatainkról hírleveleket kapni, ezt írásban is erősítse meg az alábbi linken

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ Adatvédelmi beállítások