Még mindig várjuk az elkészült képeket nyereményjátékunkra! 🙂 Sok-sok karácsonyi fotót szeretnénk a kedvencekről és a kis gazdik szép rajzaira is nagyon kíváncsiak vagyunk!


– NYEREMÉNYJÁTÉK KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK! –
A Rákosligeti Állatorvosi Rendelőintézet fotó- és rajzpályázatot hirdet. December 26-ig várunk minden elkészült képet a facebook oldalunkra (az üzenőfalunkra vagy privát üzenetben – aki technikai vagy egyéb okok miatt nem tudja a feltöltést megoldani, személyesen is be lehet hozni) KARÁCSONY A KISKEDVENCEMMEL témakörben és mellékelve szeretnénk az alkotásokhoz egy-két sort is kérni.
Rajzpályázat:
• 15 éves korig
• a megadott témában, bescannelve vagy jó minőségű fényképként elküldve
• nyeremény: ajándékcsomag a kis gazdinak és kedvencének
Fotópályázat:
• 15 éves kor felett
• a megadott témában
• nyeremény: egy ingyenes szívféreg szűrővizsgálat kedvencének a rendelőnkben vagy egy ingyenes hidroterápia
Minden elkészült pályaművet fel fogunk tölteni egy külön albumba, ahol a legtöbb likeot kapó kreáció különdíjban részesül.
Különdíj: egy karácsonyi fotó a Gazdiról és négylábú társáról, amelyet a rendelőnkben tud majd beváltani a kiválasztott nyertes! 🙂
Eredményhirdetés: december 28. Jó szórakozást és sok sikert kíván a rendelő egész csapata!

x

Az adatai Védeleme számunkra fontosak!

2018. május 25-től kezdődően igazodunk az Európai Unió új Általános Adatvédelmi Előírásához (General Data Protection Regulation, GDPR). Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat, mely így bővebb tájékoztatást nyújt Önnek, hogy a kisallatkorhaz.hu , hogyan védi adataidat, és arról is, hogy hogyan élhetsz az adataidhoz fűződő jogaival. Kattints a lenti hivatkozásra a frissített Adatvédelmi szabályzat elolvasásához.

Adatkezelési tájékoztató

Szeretnénk megkérni Önt, amennyiben továbbra is szeretne tőlünk, a kisallatkorhaz.hu oldallal kapcsolatos akcióinkról,híreinkről,újdonságainkról, az Önnek készült személyes ajánlatainkról hírleveleket kapni, ezt írásban is erősítse meg az alábbi linken

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ Adatvédelmi beállítások