Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy szilveszterkor fokozottan ügyeljenek a Gazdik kiskedvenceikre!
Nagyon sok állat rosszul viseli a tűzijáték okozta stresszt, sokszor önmagukban vagy környezetükben is kárt tesznek.
Nyugtató készítményeink segítenek átvészelni ezt az időszakot, hogy a Gazdi és négylábú Kedvence is nyugodtan kezdhesse el az új évet! 🙂 Ezeket érdemes már egy nappal előtte beszerezni, és elkezdeni adagolni!


Ebben az évben is legyen nyugodt az ünneplés!
Legkíméletesebb módja annak, hogy segítsen kisállatának kezelni a stresszt és a szorongást. Mindegy, hogy tűzijáték, állatorvosi látogatás, műtét utáni gyógyulás, szállítás, panzióban hagyás, vagy egyéb környezeti változások állnak a háttérben: a kutyák és macskák egyaránt szenvednek a viselkedési problémák okozta stressztől, szorongástól vagy félelemtől.
Többféle természetes készítményt is be tudnak szerezni nálunk a gazdik. Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal: +36 1 257 8719

x

Az adatai Védeleme számunkra fontosak!

2018. május 25-től kezdődően igazodunk az Európai Unió új Általános Adatvédelmi Előírásához (General Data Protection Regulation, GDPR). Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat, mely így bővebb tájékoztatást nyújt Önnek, hogy a kisallatkorhaz.hu , hogyan védi adataidat, és arról is, hogy hogyan élhetsz az adataidhoz fűződő jogaival. Kattints a lenti hivatkozásra a frissített Adatvédelmi szabályzat elolvasásához.

Adatkezelési tájékoztató

Szeretnénk megkérni Önt, amennyiben továbbra is szeretne tőlünk, a kisallatkorhaz.hu oldallal kapcsolatos akcióinkról,híreinkről,újdonságainkról, az Önnek készült személyes ajánlatainkról hírleveleket kapni, ezt írásban is erősítse meg az alábbi linken

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ Adatvédelmi beállítások