VITALITÁS Egészségmegörző csomag

VITALITÁS

Egészségmegörző csomag

Junior Plusz (Kölyök)

4500 Ft

állatonként havonta

Aktív Plusz (Felnőtt)

5500 Ft

állatonként havonta

Szenior Plusz (Idős)

6500 Ft

állatonként havonta

Tudjon meg többet az előfizetés feltételeiről.

Csomag részletes ismertetése

Fizikális vizsgálat

Ennek során állatorvosaink a Gazdik kikérdezése után alaposan megvizsgálják a kutyát: elvégzik a bőr, a nyirokcsomók, a látható nyálkahártyák, a légzőszervek, a szív és keringési rendszer, az emésztőszervek, a húgy- és ivarszervek, a mozgásszervek, valamint az idegrendszer vizsgálatát, majd ez alapján felállítják az előzetes diagnózist és szükség esetén meghatározzák a továbbiakban elvégzendő vizsgálatokat.

Veszettség elleni és kombinált oltás

Rendelőnkben a Bioveta által gyártott Biocan NOVEL DHPPI/L4 vakcinával oltjuk be Kedvenceiket, mely a veszettségen kívül, a szopornyica, a fertőző májgyulladás, a parvovírusos bélgyulladás, valamint a parainfluenza, és a leptospirózis több fajtája ellen is védelmet biztosít. Ha Kedvencük esetlegesen allergiás az általunk használt vakcinára, természetesen más típusú oltóanyag is elérhető számára.

Vérvizsgálat

Az országosan elismert Vet-Med-Laborban elemeztetjük a leadott mintákat, ahol a teljes vérképen kívül a különféle belső szervi funkciókat (pl. vese és májműködés) is ellenőrizzük. A vérvizsgálat során kollégáink az alábbi paramétereket vizsgálják:

Teljes vérkép – AST, ALT, ALKP, GGT, GLDH, totál bilirubin, direkt bilirubin, totál protein, albumin, albumin / globulin arány, glükóz, fruktózamin, totál koleszterin, triglicerid, karbamid, kreatinin, amiláz, lipáz, CRP, CK, LDH, Cl-, HCO3-, Na+, K+, Na+ / K+ arány, anion rés, foszfor, Ca, Mg, Fe, szérum index

Bélsárvizsgálat

A felszíndúsításos bélsárvizsgálat segítségével lehetőségünk nyílik a protozoonok, és a féregpeték, vagy lárvák jelenlétének felismerésére, fajmeghatározásra, különös tekintettel az emberekre is veszélyt jelentő un. zoonózist okozó kórokozók felderítésére, és a parazitamentesítéshez szükséges kezelés megtervezésére.

Vizeletvizsgálat

A vizelet vizsgálata során tesztcsíkkal, kémiai reagensekkel, és mikroszkóppal is elemezzük a mintát. Az eredmények ismeretében kezdődő veseműködési zavarok, az alsó húgyutakat érintő gyulladásos elváltozások, valamint a húgykövesség deríthetők fel.

Szív- és bőrférgesség szűrés

A vizsgálat elvégzéséhez szükséges vérmintában keringő lárvákat, ún. mikrofiláriákat keresünk, valamint az általunk rendszeresített HW ELISA teszt segítségével a szervezetben esetlegesen jelenlévő felnőtt szívférgek mutathatók ki. A vérvételt javasolt a délutáni/kora esti órákban elvégezni.

Mellkasi RTG

A röntgenfelvételen az emberi tüdőszűréshez hasonlóan a mellkasi szerveket vizsgáljuk. Különös figyelmet fordítunk a légcső, a szív, a tüdő, a mellkas nagy ereinek, valamint a csontszerkezet vizsgálatára. A vizsgálatot éber állapotban végezzük.

Hasi ultrahang vizsgálat

Átfogó hasűri vizsgálat, melynek során felkeressük az itt található szerveket: máj, lép, vesék, húgyhólyag, méh, petefészek, prosztata, gyomor, valamint bélrendszer, ellenőrizzük méreteiket, alakjukat és feltérképezzük az esetlegesen látható elváltozásokat. A vizsgálatot éber állapotban végezzük.

 

Geriátriai szaktanácsadás

Kedvencünk csak élete utolsó szakaszában mutatja az öregedés külső jeleit, például csak nagyon idős korban kezd el őszülni. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy hétéves kor felett háziállataink már állatorvosi szemmel nézve időskorba lépnek. Ez az életszakasz minden állatnál mást jelent: jellemzően a nagyobb testű fajták kevesebb ideig élnek, mint a kisebbek. Egy kisméretű kutya akár a tizennyolc éves kort is elérheti, míg egy nagyobb testű fajta tízévesen már öregnek számít. A kor előrehaladtával egyre szembetűnőbbé válnak az idős egyedekre jellemző elváltozások, ilyenek az elhízás, a mozgásszervi panaszok, fogászati elváltozások, emésztési problémák, viselkedés változás, belgyógyászati betegségek (szívbetegség, keringési panaszok, vesebetegség, cukorbetegség, pajzsmirigy alul működés, Cushing-kór) kísérő tünetei. Az idősödő kutyák számára összeállított Vitalitás Szenior Plusz csomag részét képező geriátriai szaktanácsadásunk során kifejezetten ezekre a problémákra koncentrálunk, hogy Kedvence a lehető legboldogabban tölthesse ?nyugdíjas? éveit.

Árak

Szerződéskötési információk

A szolgáltatás igénybevétele 1 évre szól. A szerződés lejáratakor kérheti annak meghosszabbítását, ekkor új szerződés köthet ismételten egy év időtartamra. Szerződési igényét a honlapunkon és a rendelőintézetünkben is rögzítheti

Fizetési módok

A szolgáltatás igénybe vételkor rögzítésre kerül a fizetési mód és a fizetés időszakossága (havi és éves). Fizethet készpénzben, bankkártyával, banki átutalással.

Minden esetben a közlemény rovatban tüntesse fel a szerződés aláírásakor kapott egyedi szerződés azonosítót. Munkatársaink ezzel tudják lekönyvelni az Ön befizetését.

 

Készpénz

Kizárólag rendelőintézetünkben személyesen

Bankkártyával

Kizárólag rendelőintézetünkben személyesen

Banki átutalással

Az Ön számlavezető bankjának fiókjaiban, vagy internetes banki portálon keresztül

Kisállatkórházunk Vitalitás Egészségmegőrző Csomagjai a kutyás Gazdik részére kínálnak kedvező havi átalánydíjas megoldást Kedvencük egészségének védelmére, az állatorvosi költségek csökkentése mellett. Csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy tartalmazzák a kutyánk egészségének megőrzéséhez szükséges védőoltásokat, elsősorban családtagjaink, főleg gyermekeink védelmét szolgáló bélsár parazitológiai vizsgálatokat, és magukba foglalják mindazokat a kiemelten fontos szűrővizsgálatokat, melyek segítségével még időben felismerhetjük és kezelhetjük, az adott életszakaszban jellemző betegségeket.

Junior Plusz (Kölyök)

4500 Ft

állatonként havonta egy éven át

Aktív Plusz (Felnőtt)

5500 Ft

állatonként havonta egy éven át

Szenior Plusz (Idős)

6500 Ft

állatonként havonta egy éven át

x

Az adatai Védeleme számunkra fontosak!

2018. május 25-től kezdődően igazodunk az Európai Unió új Általános Adatvédelmi Előírásához (General Data Protection Regulation, GDPR). Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat, mely így bővebb tájékoztatást nyújt Önnek, hogy a kisallatkorhaz.hu , hogyan védi adataidat, és arról is, hogy hogyan élhetsz az adataidhoz fűződő jogaival. Kattints a lenti hivatkozásra a frissített Adatvédelmi szabályzat elolvasásához.

Adatkezelési tájékoztató

Szeretnénk megkérni Önt, amennyiben továbbra is szeretne tőlünk, a kisallatkorhaz.hu oldallal kapcsolatos akcióinkról,híreinkről,újdonságainkról, az Önnek készült személyes ajánlatainkról hírleveleket kapni, ezt írásban is erősítse meg az alábbi linken

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ Adatvédelmi beállítások