Vitalitás Junior Plusz (Kölyök) Csomag

(1 customer review)

3500 Ft

SKU: VITALITY00001 Category:
Megosztás:

Description

Kisállatkórházunk Vitalitás Egészségmegőrző Csomagjai a kutyás Gazdik részére kínálnak kedvező havi átalánydíjas megoldást Kedvencük egészségének védelmére, az állatorvosi költségek csökkentése mellett. Csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy tartalmazzák a kutyánk egészségének megőrzéséhez szükséges védőoltásokat, elsősorban családtagjaink, főleg gyermekeink védelmét szolgáló bélsár parazitológiai vizsgálatokat, és magukba foglalják mindazokat a kiemelten fontos szűrővizsgálatokat, melyek segítségével még időben felismerhetjük és kezelhetjük, az adott életszakaszban jellemző betegségeket.

Additional information

Szerződés időtartama

1 év

Fizetés periódus

havonta egy alkalommal, minden hónap 10. napjáig, a szerződés kötéstől számítva 12 hónapig.

Szerződés hosszabítható?

Igen, a szerződés lejáratakor ismételten egy év időtartamra.

1 review for Vitalitás Junior Plusz (Kölyök) Csomag

  1. Németh László (verified owner)

    Mindenkinek csak ajánlani tudom 🙂

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Feltételek

Szolgáltatás igénybevétele alapfeltétele a rendszeres befizetés megléte. Kezelés elött asszisztens kollégáink ellenörzik az Ön szerződésének egyenlegét, amennyiben tartozás mutatkozik abban az esetben Önt tájékoztatják és konstruktív megoldást kínálnak a probléma megoldására. Vagy amennyiben nem kívánja igénybe venni a Vitalitás csomag előnyeit, abban az esetben az igénybe kívánt szolgáltatás teljes áráról (körübelüli ár, esetenként és a felhasznált anyagok, gyógyszerek árától függően) tájékoztatást adnak várható költségeiről.

Szerződéskötési információk

A szolgáltatás igénybevétele 1 évre szól. A szerződés lejáratakor kérheti annak meghosszabbítását, ekkor új szerződés köthet ismételten egy év időtartamra. Szerződési igényét a honlapunkon és a rendelőintézetünkben is rögzítheti

Fizetési módok

A szolgáltatás igénybe vételkor rögzítésre kerül a fizetési mód és a fizetés időszakossága (havi és éves). Fizethet készpénzben, bankkártyával, banki átutalással. Minden esetben a közlemény rovatban tüntesse fel a szerződés aláírásakor kapott egyedi szerződés azonosítót. Munkatársaink ezzel tudják lekönyvelni az Ön befizetését.

További kedvezmények

Patika és petshop: -10%
Fogászati beavatkozások: -10%
Ivartalanítási kedvezmény: -10%

Kapcsolódó termékek és szolgáltatások

Kombinált oltás 2x 12 980.-
Veszettség oltás 2x 10 980.-
Bélsár vizsgálat 2x 5 980.-
Fizikális vizsgálat 5 390.-
Rutin vérvizsgálat 8 630.-
Vizeletvizsgálat 3 230.-
Összesen 47 190.-
Kedvezményes ár: (10% kedvezménnyel számolva) 42 471.-
Havi díj egy éven át 3 500.-
x

Az adatai Védeleme számunkra fontosak!

2018. május 25-től kezdődően igazodunk az Európai Unió új Általános Adatvédelmi Előírásához (General Data Protection Regulation, GDPR). Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat, mely így bővebb tájékoztatást nyújt Önnek, hogy a kisallatkorhaz.hu , hogyan védi adataidat, és arról is, hogy hogyan élhetsz az adataidhoz fűződő jogaival. Kattints a lenti hivatkozásra a frissített Adatvédelmi szabályzat elolvasásához.

Adatkezelési tájékoztató

Szeretnénk megkérni Önt, amennyiben továbbra is szeretne tőlünk, a kisallatkorhaz.hu oldallal kapcsolatos akcióinkról,híreinkről,újdonságainkról, az Önnek készült személyes ajánlatainkról hírleveleket kapni, ezt írásban is erősítse meg az alábbi linken

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ Adatvédelmi beállítások