Vitalitás Szenior Plusz (Idős) Csomag

5500 Ft

SKU: VITALITY00003 Category:
Megosztás:

Description

Kisállatkórházunk Vitalitás Egészségmegőrző Csomagjai a kutyás Gazdik részére kínálnak kedvező havi átalánydíjas megoldást Kedvencük egészségének védelmére, az állatorvosi költségek csökkentése mellett. Csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy tartalmazzák a kutyánk egészségének megőrzéséhez szükséges védőoltásokat, elsősorban családtagjaink, főleg gyermekeink védelmét szolgáló bélsár parazitológiai vizsgálatokat, és magukba foglalják mindazokat a kiemelten fontos szűrővizsgálatokat, melyek segítségével még időben felismerhetjük és kezelhetjük, az adott életszakaszban jellemző betegségeket.

Additional information

Szerződés időtartama

1 év

Fizetés periódus

havonta egy alkalommal, minden hónap 10. napjáig, a szerződés kötéstől számítva 12 hónapig.

Szerződés hosszabítható?

Igen, a szerződés lejáratakor ismételten egy év időtartamra.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Kapcsolódó termékek és szolgáltatások

Geriátria szaktanácsadás 9 900.-
Kombinált és Veszettség oltás 8 990.-
Bélsár vizsgálat 2x 5 980.-
Fizikális vizsgálat 2x 10 780.-
Szív és bőrférgesség szűrés 8 080.-
Mellkas RTG 5 400.-
Hasi UH 12 420.-
Rutin vérvizsgálat 8 630.-
Vizeletvizsgálat 3 230.-
Összesen 73 410.-
Kedvezményes ár: (10% kedvezménnyel számolva) 66 069.-
Havi díj egy éven át 5 500.-

Feltételek

Szolgáltatás igénybevétele alapfeltétele a rendszeres befizetés megléte. Kezelés elött asszisztens kollégáink ellenörzik az Ön szerződésének egyenlegét, amennyiben tartozás mutatkozik abban az esetben Önt tájékoztatják és konstruktív megoldást kínálnak a probléma megoldására. Vagy amennyiben nem kívánja igénybe venni a Vitalitás csomag előnyeit, abban az esetben az igénybe kívánt szolgáltatás teljes áráról (körübelüli ár, esetenként és a felhasznált anyagok, gyógyszerek árától függően) tájékoztatást adnak várható költségeiről.

Szerződéskötési információk

A szolgáltatás igénybevétele 1 évre szól. A szerződés lejáratakor kérheti annak meghosszabbítását, ekkor új szerződés köthet ismételten egy év időtartamra. Szerződési igényét a honlapunkon és a rendelőintézetünkben is rögzítheti

Fizetési módok

A szolgáltatás igénybe vételkor rögzítésre kerül a fizetési mód és a fizetés időszakossága (havi és éves). Fizethet készpénzben, bankkártyával, banki átutalással. Minden esetben a közlemény rovatban tüntesse fel a szerződés aláírásakor kapott egyedi szerződés azonosítót. Munkatársaink ezzel tudják lekönyvelni az Ön befizetését.

További kedvezmények

Patika és petshop: -10%
Fogászati beavatkozások: -10%
Ivartalanítási kedvezmény: -10%
x

Az adatai Védeleme számunkra fontosak!

2018. május 25-től kezdődően igazodunk az Európai Unió új Általános Adatvédelmi Előírásához (General Data Protection Regulation, GDPR). Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat, mely így bővebb tájékoztatást nyújt Önnek, hogy a kisallatkorhaz.hu , hogyan védi adataidat, és arról is, hogy hogyan élhetsz az adataidhoz fűződő jogaival. Kattints a lenti hivatkozásra a frissített Adatvédelmi szabályzat elolvasásához.

Adatkezelési tájékoztató

Szeretnénk megkérni Önt, amennyiben továbbra is szeretne tőlünk, a kisallatkorhaz.hu oldallal kapcsolatos akcióinkról,híreinkről,újdonságainkról, az Önnek készült személyes ajánlatainkról hírleveleket kapni, ezt írásban is erősítse meg az alábbi linken

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ Adatvédelmi beállítások
Segítse Ön is munkánkat!
Kedves Gazdik! Az értesítési rendszerünk pontosítása érdekében szeretnénk megkérni minden kedves ügyfelünket, hogy az e-mail címüket, és mobil telefonszámukat küldjék el nekünk! Honlapunkon ez gond nélkül megtehető és ha bármi más adat változás történik, az is kérelmezhető. Arra figyeljenek, hogy mindenképpen a mi rendszerünkben szereplő gazdi legyen feltüntetve a névnél, hogy be tudjuk egyértelműen azonosítani Önt.