ÚJ! Magyarországon egyedülálló komplex szolgáltatás!
Rendelőintézetünkben januártól megnyílik hidroterápiás részlegünk is, ahol Kedvenceik állatorvosi felügyelet mellett kapják meg a lehető legjobb fizio- és hidroterápiás ellátást.
A hidroterápia során a víz fizikai tulajdonságait használjuk fel (felhajtóerő, hidrosztatikai nyomás, víz ellenállás, hőmérséklet) – ezek segítségével végezzük gyógyító tevékenységünket. Nagyon hasznos ortopédiai műtétek utáni rehabilitáció során, mozgásszervi problémák kezelésére, illetve a végtagok izomzatának erősítésére és az ízületek átmozgatására azok terhelése nélkül. A kezelést a Magyar Kisállat Fizioterápiás Társaság tagja, Kiss Gabriella fizioterapeuta végzi. Minden esetben egyedi terápiás tervet készítünk Kedvencének (betegsége, jelenlegi állapota, életkora, erőnléte, kórelőzmény, stb. figyelembevételével).
További információkért látogassanak el honlapunkra (https://www.kisallatkorhaz.hu/cms/szolgaltatasaink/hidroterapia/) vagy érdeklődjenek telefonon a +36 1 257 8719-es telefonszámon!
Várunk sok szeretettel minden érdeklődőt! 🙂


x

Az adatai Védeleme számunkra fontosak!

2018. május 25-től kezdődően igazodunk az Európai Unió új Általános Adatvédelmi Előírásához (General Data Protection Regulation, GDPR). Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat, mely így bővebb tájékoztatást nyújt Önnek, hogy a kisallatkorhaz.hu , hogyan védi adataidat, és arról is, hogy hogyan élhetsz az adataidhoz fűződő jogaival. Kattints a lenti hivatkozásra a frissített Adatvédelmi szabályzat elolvasásához.

Adatkezelési tájékoztató

Szeretnénk megkérni Önt, amennyiben továbbra is szeretne tőlünk, a kisallatkorhaz.hu oldallal kapcsolatos akcióinkról,híreinkről,újdonságainkról, az Önnek készült személyes ajánlatainkról hírleveleket kapni, ezt írásban is erősítse meg az alábbi linken

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ Adatvédelmi beállítások