Üdvözlöm Önt a 
Rákosligeti Állatorvosi Rendelőintézet
Kisállatkórház hivatalos oldalán

1172 Budapest, XX u. 2. (Ferihegyi út – XX. utca sarok)

06/1-257-8719, info@kisallatkorhaz.hu

Állatorvosi rendelőintézetünk meghosszabbított,

gyakorlatilag egész napos nyitvatartási idővel várja Betegeit!

hétfő-péntek: 08:00 – 20:00

szombat: 10:00 – 12:00

vasárnap: 17:00 – 19:00

Rendelőnkről

A Rákosligeti Állatorvosi Rendelőintézet 1992 óta áll a gyógyítás szolgálatában. Állatorvosaink, asszisztenseink szakmai felkészültsége, odaadó tevékenysége mellett rendelőnk magas fokú műszerezettsége (RTG, digitális RTG, UH, EKG, labor, endoszkóp, laparoszkóp, “aneszteziológiai blokk”) teszi lehetővé betegeink teljes körű, gyors ellátását. Kisállatkórházunk kedvencének komplett belgyógyászati, sebészeti, szülészeti, szemészeti, fogászati ellátása mellett, pet-shop, állatpatika, kutyakozmetika, fizioterápia, hidroterápia várja.

Kisállatrendelőnk több évtizedes múltja, az itt dolgozó állatorvosok folyamatos szakmai fejlődése, a korszerű műszerezettség, laborháttér a garancia arra, hogy Kedvence a lehető legjobb ellátásban részesül nálunk. Kiemelkedőnek számít a XVII. kerületben, hogy ortopédiai, neurológiai, szemészeti, fogászati szakrendelésünk van, és hogy gyakorlatilag egész napos nyitva tartással rendelkezünk, valamint állatorvosi felügyelet mellet működik fizioterápiás, hidroterápiás részlegünk.

Rendelőintézetünk fontosnak tartja az állatvédő szervezetekkel való közös munkát. 2008-óta együttműködő partnereink: NOÉ Állatotthon, Országos Állatvédőrség, Cerberos Állatvédő Egyesület (Westie Rescue Hungary , Pit Bull Rescue, Csivava Mentés És Képzés), Cocker Rocker Spániel Fajtamentő Egyesület, Dalmata Fajtamentő  KHE, Csivava Fajtamentő Egyesület, Mentőöv Állatvédő Egyesület, Canispro Hungary Állatvédő Alapítvány.

Állatorvosi rendelőnkben nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy csak olyan normál és gyógytápokat lehessen megvásárolni, melyek úgynevezett szuper prémium kategóriájúak. Mivel a megfelelő eleség kiválasztása egyfajta terápiás eszköz is, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű az. Nem kell külön állatpatikát, pet-shop-ot felkeresnie a gazdinak ahhoz sem, hogy a szükséges gyógyszereket, kiegészítőket beszerezze Kedvencének, hiszen nálunk hozzájuthat. Sőt, rendelőnkben nemcsak gyógyulni tudnak a kutyák és macskák, hanem szépülni is, kutyakozmetikánkban ugyanis lehetőségük van erre.

Újdonságok, hírek

Hidroterápia

A hidroterápia során felhasználjuk a víz fizikai tulajdonságait (felhajtóerő, hidrosztatikai nyomás, víz ellenállás, hőmérséklet), segítségükkel végezzük gyógyító tevékenységünket.

VITALITÁS Egészségmegörző csomag

Kisállatkórházunk Vitalitás Egészségmegőrző Csomagjai a kutyás Gazdik részére kínálnak kedvező havi átalánydíjas megoldást Kedvencük egészségének védelmére, az állatorvosi költségek csökkentése mellett. Csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy tartalmazzák a kutyánk egészségének megőrzéséhez szükséges védőoltásokat, elsősorban családtagjaink, főleg gyermekeink védelmét szolgáló bélsár parazitológiai vizsgálatokat, és magukba foglalják mindazokat a kiemelten fontos szűrővizsgálatokat, melyek segítségével még időben felismerhetjük és kezelhetjük, az adott életszakaszban jellemző betegségeket.

Bemutatkozó videónk

Rendelőnk képekben

Aktualitások, híreink

Új nyitvatartásunk 2019. május 1-től

Kedves Gazdik! 2019. május 1-től nyitva tartásunk megváltozik! HÉTFŐ-PÉNTEK: 8:00-20:00 SZOMBAT: 10:00-12:00 VASÁRNAP: 17:00-19:00 Felhívjuk a figyelmet, hogy hétköznapokon 19:00 órától, hétvégén, valamint ünnepnapokon továbbra is ügyeleti nyitva tartás keretében tudjuk fogadni a kis kedvenceket. Ennek díja: hétfőtől-szombatig: 3000 forint vasárnap és ünnepnapokon: 4000 forint. Megértésüket köszönjük, a Rákosligeti Állatorvosi Rendelőintézet csapata

Kedves Gazdik!…

Kedves Gazdik! Sokan írtak nekünk az egyre több helyen felbukkanó szopornyicás bejegyzések miatt. Rendelőnkben 1,5 éve nem volt fertőzött állat, hivatalos állásfoglalást/szakvéleményt nem ismerünk. Sajnos csak annyit tudunk javasolni, hogy aki bármi szokatlant észlel a kutyusán, azonnal forduljon állatorvoshoz!

️ ZSÜLI SZERETŐ GAZDIJÁT KERESI! ️…

❗️🐾 ZSÜLI SZERETŐ GAZDIJÁT KERESI! 🐾❗️ Zsüli 10 éves beagle (ivartalanított kan), akinek sajnos eredeti gazdija elhunyt. Nagyon szelíd, nyugodt, csendes. Kertes házhoz van szokva, hideg évszakban zárt, meleg helyen aludt. Csapatunk feladatának érzi, hogy ennek a kedves öregúrnak segítsen új otthont találni, ahol igazi kis csodakutyaként boldogságban és szeretetben élheti tovább életét. Érdeklődni a +36 1 257 8719-es telefonszámon, a kisallatkorhaz@gmail.com e-mail címen, vagy itt facebookon privát üzenetben lehet!...

Kedves Gazdik! Folyamatosan próbáljuk fejleszteni rendelőnket, így örömmel jelen…

Kedves Gazdik! Folyamatosan próbáljuk fejleszteni rendelőnket, így örömmel jelentjük be, hogy elkezdődött az ügyfélirányítónk tesztelése. Korábban is jeleztük már, hogy lehetőség van a kisállatok kartonjához profilképet beállítani.:) A fotó a kórlapon is megjelenik, illetve most a behívó kijelzőjén is viszontláthatják. A kisallatphoto@gmail.com e-mail címre várjuk a képeket! (Gazdi név, Állat név)

Smiley új otthont keres, ahol beragyoghatja új gazdijának mindennapjait! …

Smiley új otthont keres, ahol beragyoghatja új gazdijának mindennapjait! 🐶😍 „Ő egy nagyra nőtt yorki, legalábbis szerinte. Igazi szeretetbomba, de nincs rá jó hatással az életünk, ezt be kell látnunk. Felelős gazdiként új családot kell keresnünk neki: olyan családot, ahol szeretik, ahol kinti-benti kutyus lehet, és nem ijednek meg, ha rohama van” – írja a jelenlegi gazdi. Mert hát Smiley epilepsziás, agyi elváltozást viszont nem mutat az MR vizsgálat. Napi egy szem gyógyszerrel pedig könnyen kezelhető a betegsége. 🐾😷 Mindenkit megkérünk, hogy...

Komplett védőoltási programok

❗️NE VÁRJUK MEG, MÍG KÉSŐ LESZ❗️ Súlyos, véres hasmenés, hányás, láz, nagymértékű súlyvesztés – a parvovírusos bélgyulladás minden kutyás gazdi rémálma. 😫 Kisállatkórházunkban jelenleg is két felnőtt és egy kölyökkutyust kezelünk a betegséggel, bár leginkább a kölyökkorú ebekre jellemző. Felhívjuk a gazdik figyelmét, hogy egy igazán rezisztens vírusról van szó, súlyos megbetegedést okoz, amely gyakran elhulláshoz is vezet. ❌🐶 A parvovírusos bélgyulladás VÉDŐOLTÁSSAL...

Sokak kutyusa imád a hóban bulizni. ️ Ám előfordulhatnak balesetek, főleg a fels…

Sokak kutyusa imád a hóban bulizni. ❄️🌨 Ám előfordulhatnak balesetek, főleg a felsózott aszfalt miatt kisebesedett tappancsok lehetnek veszélyesek. Megtörtént a baj? A szarvasfaggyú krém segíthet! 🐾 Ha pedig megelőzésben gondolkodunk, szerezzünk be kutyusainknak cipőcskét! Nemcsak a kisebesedéstől óv, de melegen is tartja kis tappancsukat! Ha pedig négylábunk benti kutyus, egy meleg kiskabátkát is szerezzünk be nekik, meg ne fázzanak! 👌 Készleteink feltöltve, várunk minden gazdit!

Köszönjük a képeket, kellemes ünnepeket minden Gazdinak és kiskedvencének!

Köszönjük a képeket, kellemes ünnepeket minden Gazdinak és kiskedvencének!

Köszönjük a képeket, kellemes ünnepeket minden Gazdinak és kiskedvencének!

Köszönjük a képeket, kellemes ünnepeket minden Gazdinak és kiskedvencének!

Rákosligeti Állatorvosi Rendelőintézet Kisállatkórház

BUDAPEST Időjárás előrejelzés
x

Az adatai Védeleme számunkra fontosak!

2018. május 25-től kezdődően igazodunk az Európai Unió új Általános Adatvédelmi Előírásához (General Data Protection Regulation, GDPR). Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat, mely így bővebb tájékoztatást nyújt Önnek, hogy a kisallatkorhaz.hu , hogyan védi adataidat, és arról is, hogy hogyan élhetsz az adataidhoz fűződő jogaival. Kattints a lenti hivatkozásra a frissített Adatvédelmi szabályzat elolvasásához.

Adatkezelési tájékoztató

Szeretnénk megkérni Önt, amennyiben továbbra is szeretne tőlünk, a kisallatkorhaz.hu oldallal kapcsolatos akcióinkról,híreinkről,újdonságainkról, az Önnek készült személyes ajánlatainkról hírleveleket kapni, ezt írásban is erősítse meg az alábbi linken

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ Adatvédelmi beállítások