Üdvözlöm Önt a 
Rákosligeti Állatorvosi Rendelőintézet
Kisállatkórház hivatalos oldalán

1172 Budapest, XX u. 2. (Ferihegyi út – XX. utca sarok)

06/1-257-8719, +36 30 132 6494, info@kisallatkorhaz.hu

Állatorvosi rendelőintézetünk meghosszabbított,

gyakorlatilag egész napos nyitvatartási idővel várja Betegeit!

hétfő-péntek: 07:00 – 19:00

szombat: 09:00 – 12:00

vasárnap: 16:00 – 19:00

Ünnepi nyitva tartás

Tisztelt Ügyfeleink, Kedves Gazdik!

Rendelőintézetünk 30 éves fennállása alatt folyamatosan arra törekedtünk, hogy Pácienseink mindig átlagon felüli ellátást kapjanak, átlagon felüli környezetben és felszereltséggel.

Az elmúlt évtizedben jelentősen fejlesztettük, folyamatosan fejlesztjük az infrastruktúránkat és büszkén állíthatjuk, hogy az ország egyik legjobban felszerelt és egyik legjobb szakmai csapat által működtetett Rendelőintézete lettünk!

Mindezek ellenére úgy érezzük, hogy a jelentősen megnövekedett forgalom miatt nem tudjuk már a tőlünk megszokott 110%-on ellátni Betegeinket.

Ahhoz, hogy a hozzánk látogató Kedvenceiket színvonalasan kivizsgáljuk és ellátásukra elegendő időt tudjunk fordítani, valamint a Tulajdonosok elégedettségét növeljük, csökkentenünk kell az Ügyfeleink várakozási idejét, illetve meg kell növelnünk a hatékony betegvizsgálat idejét.

Ennek érdekében a 2022. júniusától, ha tervezhető, csak előzetes időpont egyeztetés alapján fogadunk betegeket!

A közvetlen életveszélyben lévő állatokat természetesen továbbra is soron kívül fogadjuk, illetve az ambuláns rendelést biztosítjuk az időponttal nem rendelkezőknek is, de tőlük megértést és türelmet kérünk az esetleges hosszabb várakozási idő miatt.

2022. június 01. után, az időpontra érkezőknek 15 % kedvezményt biztosítunk az általános állatorvosi vizsgálati díjból, illetve az oltások árából is!

2022. június 01. után, amennyiben az Ügyfél nem jelenik meg az általa foglalt időpontban, illetve az nem került 24 órával korábban lemondásra, vagy késik, 4600 Ft készenléti díjat számolunk fel, mely a következő vizsgálat alkalmával kerül kifizetésre.

2022. június 01-től az időponttal nem rendelkező, közvetlen életveszélyben nem lévő, ambuláns ellátást nem igénylő állatokat, ha kapacitásaink nem teszik lehetővé, sajnos nem minden esetben tudjuk majd ellátni, nekik ellátásra egy időpontot próbálunk egyeztetni, ha ez nem felel meg, akkor őket esetenként tovább küldjük más rendelőkbe.

Időpontfoglalás személyesen, telefonon, emailben, illetve online felületen lesz lehetséges.

Online felületen (kisallatkorhaz.hu) kizárólag oltásra, mikrochip beültetésre, oltási könyv, illetve útlevél kiállításra, vérvételre, szívféreg szűrésre, karomvágásra, bűzmirigy ürítésre, varratszedésre lehet bejelentkezni.

Minden egyéb állatorvosi beavatkozásra személyesen a recepción, telefonon, vagy emailben (kisallatkorhaz.idopont@gmail.com) kell jelentkezni.

Kisállatkórház hűségkártya

Rendelőintézetünk 2022-ben legjobb Ügyfeleinek elérhetővé teszi a „Kisállatkórház hűségkártyát”!

A Hűségkártya korlátozott számban, mindössze 1500 példányban kerül kibocsájtásra!

A Hűségkártya érvényességének kezdete: 2022. június 01.

A kártya minden általános állatorvosi ellátás költségéből, a szakrendelések, speciális vizsgálatok, altatásban történő vizsgálatok, műtétek díjából 15 % kedvezményt biztosít, illetve shopunkban / állatpatikánkban 15 % kedvezménnyel vásárolhat a Tulajdonos az általunk forgalmazott termékekből.

A kártya birtokosának minden esetben, ha Kedvencénél, Kedvenceinél indokolt, 3 munkanapon belüli időpontot biztosítunk alapellátásra.

A kártya birtokosát, ha rendelési időben, időpont nélkül érkeznek, akkor
Kedvenceiket minden esetben ellátjuk, illetve az ambuláns ellátás esetén is megilleti a 15 %-os kedvezmény az állatorvosi munkadíjból, oltások árából, de sajnos ebben az esetben várakoznia kell. A kártya birtokosai vállalják, hogy Kedvenceik a Rendelőintézetünkben kapják meg az összes szükséges védőoltást*.

A kártya birtokosai követik az általunk előírt prevenciós kezeléseket, a kezelésekhez szükséges gyógyszereket, termékeket a Rendelőintézetünkben vásárolják meg**.

A kártya birtokosai vállalják, hogy a szükséges állategészségügyi beavatkozásokat Rendelőintézetünkben végeztetik***.

A fenti vállalások, feltételek megszegése esetén a kártya visszavonásra kerül, a velük járó kedvezmények, jogosultság pedig érvényüket veszítik.

A kedvezményre jogosult állatnak, kutya esetében a petvetdata.hu rendszerben a kártya birtokosának tulajdonában kell lennie!

A Kisállatkórház hűségkártya nyújtotta kedvezmények több állatra is igénybe vehetők, ezen állatok adatait a kártya igénylésekor kötelező rögzíteni.

A Kisállatkórház hűségkártyát csak személyesen a rendelőben a recepción vagy a kezelőorvosnál lehet igényelni a kibocsátott példányszám erejéig (1500 db)!

*Kutya esetén a kombinált és veszettség oltás, macska esetén az általunk ajánlott alap kombinált, vagy nagykombinált oltás kötelező.
**Kutya esetén folyamatos bolha, kullancs, bőr- és szívféreg elleni prevenció, macska esetén folyamatos bolha, kullancs szívféreg elleni prevenció szükséges.
***Az általunk végzett, biztosított állategészségügyi ellátások közül.

Rendelőnkről

A Rákosligeti Állatorvosi Rendelőintézet 1992 óta áll a gyógyítás szolgálatában. Állatorvosaink, asszisztenseink szakmai felkészültsége, odaadó tevékenysége mellett rendelőnk magas fokú műszerezettsége (RTG, digitális RTG, UH, EKG, labor, endoszkóp, laparoszkóp, “aneszteziológiai blokk”) teszi lehetővé betegeink teljes körű, gyors ellátását. Kisállatkórházunk kedvencének komplett belgyógyászati, sebészeti, szülészeti, szemészeti, fogászati ellátása mellett, pet-shop, állatpatika, kutyakozmetika, fizioterápia, hidroterápia várja.

Kisállatrendelőnk több évtizedes múltja, az itt dolgozó állatorvosok folyamatos szakmai fejlődése, a korszerű műszerezettség, laborháttér a garancia arra, hogy Kedvence a lehető legjobb ellátásban részesül nálunk. Kiemelkedőnek számít a XVII. kerületben, hogy ortopédiai, neurológiai, szemészeti, fogászati szakrendelésünk van, és hogy gyakorlatilag egész napos nyitva tartással rendelkezünk, valamint állatorvosi felügyelet mellet működik fizioterápiás, hidroterápiás részlegünk.

Rendelőintézetünk fontosnak tartja az állatvédő szervezetekkel való közös munkát. 2008-óta együttműködő partnereink: NOÉ Állatotthon, Országos Állatvédőrség, Cerberos Állatvédő Egyesület (Westie Rescue Hungary , Pit Bull Rescue, Csivava Mentés És Képzés), Cocker Rocker Spániel Fajtamentő Egyesület, Dalmata Fajtamentő  KHE, Csivava Fajtamentő Egyesület, Mentőöv Állatvédő Egyesület, Canispro Hungary Állatvédő Alapítvány.

Állatorvosi rendelőnkben nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy csak olyan normál és gyógytápokat lehessen megvásárolni, melyek úgynevezett szuper prémium kategóriájúak. Mivel a megfelelő eleség kiválasztása egyfajta terápiás eszköz is, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű az. Nem kell külön állatpatikát, pet-shop-ot felkeresnie a gazdinak ahhoz sem, hogy a szükséges gyógyszereket, kiegészítőket beszerezze Kedvencének, hiszen nálunk hozzájuthat. Sőt, rendelőnkben nemcsak gyógyulni tudnak a kutyák és macskák, hanem szépülni is, kutyakozmetikánkban ugyanis lehetőségük van erre.

Örömmel jelentjük be, hogy prof. Dr. Vörös Károly a Rákosligeti Állatorvosi Rendelőintézetben kardiológiai és szívférgesség szakrendelést indít 2020. szeptember 1-től keddenként, az egyetemi klinikai munkája mellett.

A szakrendelések keretében a professzor úr által végzett fizikális klinikai, szív ultrahangos (echokardiográfiás) és EKG-vizsgálatokra kerül sor, kiegészítve a szükség szerinti röntgenvizsgálatokkal. A kardiológiai szakrendelés a kutyák és macskák szívbetegségeinek megállapítását és gyógykezelését tartalmazza. A szívférges betegek ellátása során részletes tájékoztatás keretében kerül sor a vérparazitológiai vizsgálatokkal diagnosztizált betegség klinikai következményeinek (súlyosságának) feltárására és gyógykezelésére. A szakrendelés magában foglalja a gyógykezelt betegek utógondozását is.

A professzor úr egyik kedvenc, gyógyult betegével! :)

A professzor úr egyik kedvenc, gyógyult betegével! 🙂

Bemutatkozó videónk

Rendelőnk képekben

Aktualitások, híreink

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Szendus kedvenc elfoglaltsága az asztalról lekerülve, hogy simogattassa magát. A képek kissé megtévesztőek,mert őt fotózni komoly kihívás 😄 ... See MoreSee Less

Szendus kedvenc elfoglaltsága az asztalról lekerülve, hogy simogattassa magát. A képek kissé megtévesztőek,mert őt fotózni komoly kihívás 😄Image attachmentImage attachment+1Image attachment

-Kérlek, menjünk inkább sétálni!!
-Nem lehet, majd ha megjönnek a gazdik…
-Nem gond ha nem jössz én fogom a pórázom és elviszem magam,ha nem érsz rá!☝️
... See MoreSee Less

-Kérlek, menjünk inkább sétálni!!
-Nem lehet, majd ha megjönnek a gazdik…
-Nem gond ha nem jössz én fogom a pórázom és elviszem magam,ha nem érsz rá!☝️Image attachmentImage attachment

Comment on Facebook

Ilyen optimista feje is csak egy goldennek lehet. 🙂

Nagyon édes 🥰

Ilyen látványosan unatkozni nálunk bárkit, már régen láttunk😂 ... See MoreSee Less

Ilyen látványosan unatkozni nálunk bárkit, már régen láttunk😂Image attachmentImage attachment+3Image attachment

Comment on Facebook

Mit tegyen szegény EB, sehol egy íjesztő injekciós tű, sehol egy kalapács, csak mosolygó, kedves, segítő doktorbácsik, doktornénik. Mi lesz itt? 🌞🌻🌺

Biztonságban érzi magát ! 🥰😀❤️

Vitéz közel fél éve -túlzás nélkül-mindennapos látogató. Eleinte nem szívesen jött, de a napi kezelés ellenére ez a helyzet javulni látszott és ma már juti és simi reményében boldogan tér be hozzánk mindennap 😊 ... See MoreSee Less

Vitéz közel fél éve -túlzás nélkül-mindennapos látogató. Eleinte nem szívesen jött, de a napi kezelés ellenére ez a helyzet javulni látszott és ma már juti és simi reményében boldogan tér be hozzánk mindennap 😊Image attachmentImage attachment

Comment on Facebook

Nagyon szépen szeretik egymást a gazdijával. Mindent megtesz érte, sok időt kívánok nekik egymásra!❤️

Drága kis kutyuska🤗💕

Hogy lehet ilyen szépen megöregedni? 😊 Nagy szép, kedves arca van! 😘

Vitézke <3

🐾🐾💗

View more comments

Vidám pózolásokba 😊 ... See MoreSee Less

Vidám pózolásokba 😊Image attachmentImage attachment+1Image attachment

Suzy bevette az infúziós helyiséget, kényelembe helyezte magát, elhozta a fekhelyét és elfoglalta a gazdi pokrócát is, kérem szépen így kell ezt csinálni😄 ... See MoreSee Less

Suzy bevette az infúziós helyiséget, kényelembe helyezte magát, elhozta a fekhelyét és elfoglalta a gazdi pokrócát is, kérem szépen így kell ezt csinálni😄Image attachmentImage attachment

... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Kellemes pihenést kívánunk ! ❤️

Újabb hét indul a kócosság jegyében😊 ... See MoreSee Less

Újabb hét indul a kócosság jegyében😊Image attachmentImage attachment

Comment on Facebook

Kócos verseny második indulója... 🤎🐶

A kócosság jó 🥰

Moha frissen fésülve is köszöni a lehetőséget és azt, hogy a doktor néni meggyógyította a fájós pocakját ☺️

Hát igen, Hancira is ráfért egy fésülés... De az sem jó, ha minden szőrszál teljesen elkülönül... 😃 www.facebook.com/LADbible/videos/1235419160409999/

Baby Berni Pásztor, túl az utolsó kölyökkori oltásán… kíváncsiak vagyunk mekkora lesz mikor legközelebb látjuk?! 🐻😊 ... See MoreSee Less

Baby Berni Pásztor, túl az utolsó kölyökkori oltásán… kíváncsiak vagyunk mekkora lesz mikor legközelebb látjuk?! 🐻😊Image attachment
További bejegyzések

Virtuális túra rendelőnkben

Rákosligeti Állatorvosi Rendelőintézet Kisállatkórház

BUDAPEST Időjárás előrejelzés