Állatpatika

Rendelőintézetünkben működő állatpatika az állatgyógyszerek, állatgyógyászati termékek, gyógytápok széles választékát kínálja Betegei részére.

Kiváló minőségű prémium tápokat és a világ legjobb diétás táp gyártóinak (Eukanuba, Hill’s, Trovet) összes termékét forgalmazzuk. Sikeres állatorvosi kezeléseket szakszerűen kiválasztott gyógytáp etetésével érdemes kiegészíteni!

[g-gallery gid=”25095″ watermark=”1″]

x

Az adatai Védeleme számunkra fontosak!

2018. május 25-től kezdődően igazodunk az Európai Unió új Általános Adatvédelmi Előírásához (General Data Protection Regulation, GDPR). Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat, mely így bővebb tájékoztatást nyújt Önnek, hogy a kisallatkorhaz.hu , hogyan védi adataidat, és arról is, hogy hogyan élhetsz az adataidhoz fűződő jogaival. Kattints a lenti hivatkozásra a frissített Adatvédelmi szabályzat elolvasásához.

Adatkezelési tájékoztató

Szeretnénk megkérni Önt, amennyiben továbbra is szeretne tőlünk, a kisallatkorhaz.hu oldallal kapcsolatos akcióinkról,híreinkről,újdonságainkról, az Önnek készült személyes ajánlatainkról hírleveleket kapni, ezt írásban is erősítse meg az alábbi linken

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ Adatvédelmi beállítások