Laparoszkópos ivartalanítás

Ismerje meg a legmodernebb műtéti technikát, amellyel a beavatkozás egy szinte észrevehetetlen történés a kutyák és macskák életében. “Míg a hagyományos ivartalanításnál a sebész kézzel veszi elő a petefészkeket, hogy aztán varrófonalak segítségével lekösse, majd kimetssze azt, a laparoszkópos megoldásnál mindez apró precíziós műszerekkel történik. A hagyományos megoldásnál a sebésznek akkora bemetszést ejt , amelyen át a keze befér a hasüregbe. Ezzel szemben a laparoszkópos seb több, mint tízszer kisebb, mindössze 0,5-1 cm – akkora, amekkorán a kiemelendő petefészek még épp átfér.”

A hagyományos műtétek után fellépő lehetséges kellemetlenségeknek (étvágytalanság, apátia, rossz közérzet, fájdalom, hányás, gallér okozta stressz) általában nyoma sincsen.
Ennek a műtéttechnikának az előnyeit nem csak ivartalanításnál használhatjuk ki! Egy beteg állatnál, ha elkerülhetetlen a mintavétel (például májból), akkor lényegesen jobbak a felépülés esélyei, ha a laparoszkópos megoldást választjuk, hisz rövidebb a beavatkozás, kisebb a műtéti seb, kisebb a trauma, gyorsabb a felépülés, kevesebb a komplikáció veszélye!

Ez a Nyugaton előszeretettel preferált technológia már Magyarországon is elérhető Kedvencének rendelőintézetünkben.

Ne felejtse: a kisebb seb kisebb fájdalommal jár és gyorsabb gyógyulást eredményez. Nincs szükség védőgallérra, az állatok egy műtét utáni ruhát kapnak. Nincs varratszedés se, hiszen a plasztikai sebészek által használt apró-, a bőr belsejében futó, felszívódó varratokat használunk. Ezzel az eljárással kevesebb a komplikáció, a műtéti szövődmény. A beavatkozásokat kisállatgyógyász klinikus szakállatorvosunk végzi, aki a laparoszkópos műtétekre specializálódva már több, mint 500 ilyen műtétet végzett.

 

Árak:

Kutya laparoszkópos ivartalanítása: 69.900 Ft
Macska laparoszkópos ivartalanítása: 39.900 Ft

x

Az adatai Védeleme számunkra fontosak!

2018. május 25-től kezdődően igazodunk az Európai Unió új Általános Adatvédelmi Előírásához (General Data Protection Regulation, GDPR). Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat, mely így bővebb tájékoztatást nyújt Önnek, hogy a kisallatkorhaz.hu , hogyan védi adataidat, és arról is, hogy hogyan élhetsz az adataidhoz fűződő jogaival. Kattints a lenti hivatkozásra a frissített Adatvédelmi szabályzat elolvasásához.

Adatkezelési tájékoztató

Szeretnénk megkérni Önt, amennyiben továbbra is szeretne tőlünk, a kisallatkorhaz.hu oldallal kapcsolatos akcióinkról,híreinkről,újdonságainkról, az Önnek készült személyes ajánlatainkról hírleveleket kapni, ezt írásban is erősítse meg az alábbi linken

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ Adatvédelmi beállítások
Segítse Ön is munkánkat!
Kedves Gazdik! Az értesítési rendszerünk pontosítása érdekében szeretnénk megkérni minden kedves ügyfelünket, hogy az e-mail címüket, és mobil telefonszámukat küldjék el nekünk! Honlapunkon ez gond nélkül megtehető és ha bármi más adat változás történik, az is kérelmezhető. Arra figyeljenek, hogy mindenképpen a mi rendszerünkben szereplő gazdi legyen feltüntetve a névnél, hogy be tudjuk egyértelműen azonosítani Önt.