Gyógytápok, diétás tápok

Kedvencei betegségeinek kezelésében a gyógytápok szerepe egyre nő. Gyakran a sikeres kezelés a megfelelő állatorvosi ellátás mellett, a megfelelő gyógytáp kiválasztásán és etetésén is múlik. Rendelőnk a világ legjobb diétás táp gyártóinak (Eukanuba, Hill’s, Trovet) összes termékét forgalmazza. Kedvencei betegségeinek kezelésében a gyógytápok szerepe egyre nő. Gyakran a sikeres kezelés a megfelelő állatorvosi ellátás mellett, a megfelelő gyógytáp kiválasztásán és etetésén is múlik. Rendelőnk a világ legjobb diétás táp gyártóinak (Eukanuba, Hill’s, Trovet) összes termékét forgalmazza.

Prémium tápok

Rendelőintézetünknek szigorú elvárásai vannak azokkal a tápokkal szemben, melyeket forgalmazunk. Csak olyan termékeket tartunk, melyek összetétele és minősége hosszú távon megbízható és jótékony hatásai már bizonyítottak. Kizárólag kiváló minőségű, úgynevezett szuper prémium tápokat árulunk (Eukanuba, Iams, Hill’s, Trovet).

Kiegészítők

Pet-shopunkban megtalál mindent, amire Kedvencének szüksége lehet.
Pórázok, nyakörvek, szájkosarak, hámok, szállítóboxok, fekhelyek, párnák, tálak, kefék, helyhez szoktató kendők, játékok, apportok, kutyaruhák széles választéka várja Önt és Kedvencét.