Gyógytápok, diétás tápok

Kedvencei betegségeinek kezelésében a gyógytápok szerepe egyre nő. Gyakran a sikeres kezelés a megfelelő állatorvosi ellátás mellett, a megfelelő gyógytáp kiválasztásán és etetésén is múlik. Rendelőnk a világ legjobb diétás táp gyártóinak (Eukanuba, Hill’s, Trovet) összes termékét forgalmazza. Kedvencei betegségeinek kezelésében a gyógytápok szerepe egyre nő. Gyakran a sikeres kezelés a megfelelő állatorvosi ellátás mellett, a megfelelő gyógytáp kiválasztásán és etetésén is múlik. Rendelőnk a világ legjobb diétás táp gyártóinak (Eukanuba, Hill’s, Trovet) összes termékét forgalmazza.

Prémium tápok

Rendelőintézetünknek szigorú elvárásai vannak azokkal a tápokkal szemben, melyeket forgalmazunk. Csak olyan termékeket tartunk, melyek összetétele és minősége hosszú távon megbízható és jótékony hatásai már bizonyítottak. Kizárólag kiváló minőségű, úgynevezett szuper prémium tápokat árulunk (Eukanuba, Iams, Hill’s, Trovet).

Kiegészítők

Pet-shopunkban megtalál mindent, amire Kedvencének szüksége lehet.
Pórázok, nyakörvek, szájkosarak, hámok, szállítóboxok, fekhelyek, párnák, tálak, kefék, helyhez szoktató kendők, játékok, apportok, kutyaruhák széles választéka várja Önt és Kedvencét.

x

Az adatai Védeleme számunkra fontosak!

2018. május 25-től kezdődően igazodunk az Európai Unió új Általános Adatvédelmi Előírásához (General Data Protection Regulation, GDPR). Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat, mely így bővebb tájékoztatást nyújt Önnek, hogy a kisallatkorhaz.hu , hogyan védi adataidat, és arról is, hogy hogyan élhetsz az adataidhoz fűződő jogaival. Kattints a lenti hivatkozásra a frissített Adatvédelmi szabályzat elolvasásához.

Adatkezelési tájékoztató

Szeretnénk megkérni Önt, amennyiben továbbra is szeretne tőlünk, a kisallatkorhaz.hu oldallal kapcsolatos akcióinkról,híreinkről,újdonságainkról, az Önnek készült személyes ajánlatainkról hírleveleket kapni, ezt írásban is erősítse meg az alábbi linken

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ Adatvédelmi beállítások