RTG, digitális RTG

A röntgenvizsgálatok során a csontok, illetve a röntgennel vizsgálható hasi- és mellkasi szervek betegségeit állapíthatjuk meg. A vizsgálatokat ébren vagy bódításban végezzük. A RTG a törések, a ficamok, a tüdődaganatok és az idegentestek diagnosztizálásában, a csípő-, a könyök-, illetve vállizületi-diszplázia szűrésében, a fej, a nyak és a gerincoszlop vizsgálatában nélkülözhetetlen. A RTG-diagnosztikában a kontrasztanyagos vizsgálatok jelentősége is igen nagy, ennél a vizsgálatnál a digitális RTG igen jól használható, hisz a számítógépen a sorozatfelvételek sokkal jobban értékelhetőek. Rendelőnkben az emésztőrendszert és a húgyszerveket szoktuk így vizsgálni.

x

Az adatai Védeleme számunkra fontosak!

2018. május 25-től kezdődően igazodunk az Európai Unió új Általános Adatvédelmi Előírásához (General Data Protection Regulation, GDPR). Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat, mely így bővebb tájékoztatást nyújt Önnek, hogy a kisallatkorhaz.hu , hogyan védi adataidat, és arról is, hogy hogyan élhetsz az adataidhoz fűződő jogaival. Kattints a lenti hivatkozásra a frissített Adatvédelmi szabályzat elolvasásához.

Adatkezelési tájékoztató

Szeretnénk megkérni Önt, amennyiben továbbra is szeretne tőlünk, a kisallatkorhaz.hu oldallal kapcsolatos akcióinkról,híreinkről,újdonságainkról, az Önnek készült személyes ajánlatainkról hírleveleket kapni, ezt írásban is erősítse meg az alábbi linken

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ Adatvédelmi beállítások

Kedves Gazdik!

2019. május 1-től nyitvatartásunk megváltozik!⏰

HÉTFŐ-PÉNTEK: 8:00-20:00
SZOMBAT: 10:00-12:00
VASÁRNAP: 17:00-19:00

Felhívjuk a figyelmet, hogy hétköznapokon 19:00 órától, hétvégén, valamint ünnepnapokon továbbra is ügyeleti nyitvatartás keretében tudjuk fogadni a kiskedvenceket.
Ennek díja: hétfőtől-szombatig: 3000 forint vasárnap és ünnepnapokon: 4000 forint.

Megértésüket köszönjük, a Rákosligeti Állatorvosi Rendelőintézet csapata