RTG, digitális RTG

A röntgenvizsgálatok során a csontok, illetve a röntgennel vizsgálható hasi- és mellkasi szervek betegségeit állapíthatjuk meg. A vizsgálatokat ébren vagy bódításban végezzük. A RTG a törések, a ficamok, a tüdődaganatok és az idegentestek diagnosztizálásában, a csípő-, a könyök-, illetve vállizületi-diszplázia szűrésében, a fej, a nyak és a gerincoszlop vizsgálatában nélkülözhetetlen. A RTG-diagnosztikában a kontrasztanyagos vizsgálatok jelentősége is igen nagy, ennél a vizsgálatnál a digitális RTG igen jól használható, hisz a számítógépen a sorozatfelvételek sokkal jobban értékelhetőek. Rendelőnkben az emésztőrendszert és a húgyszerveket szoktuk így vizsgálni.

x

Az adatai Védeleme számunkra fontosak!

2018. május 25-től kezdődően igazodunk az Európai Unió új Általános Adatvédelmi Előírásához (General Data Protection Regulation, GDPR). Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat, mely így bővebb tájékoztatást nyújt Önnek, hogy a kisallatkorhaz.hu , hogyan védi adataidat, és arról is, hogy hogyan élhetsz az adataidhoz fűződő jogaival. Kattints a lenti hivatkozásra a frissített Adatvédelmi szabályzat elolvasásához.

Adatkezelési tájékoztató

Szeretnénk megkérni Önt, amennyiben továbbra is szeretne tőlünk, a kisallatkorhaz.hu oldallal kapcsolatos akcióinkról,híreinkről,újdonságainkról, az Önnek készült személyes ajánlatainkról hírleveleket kapni, ezt írásban is erősítse meg az alábbi linken

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ Adatvédelmi beállítások
Segítse Ön is munkánkat!
Kedves Gazdik! Az értesítési rendszerünk pontosítása érdekében szeretnénk megkérni minden kedves ügyfelünket, hogy az e-mail címüket, és mobil telefonszámukat küldjék el nekünk! Honlapunkon ez gond nélkül megtehető és ha bármi más adat változás történik, az is kérelmezhető. Arra figyeljenek, hogy mindenképpen a mi rendszerünkben szereplő gazdi legyen feltüntetve a névnél, hogy be tudjuk egyértelműen azonosítani Önt.