Kedves Gazdik!

A Rákosligeti Állatorvosi Rendelőintézet 1992 óta áll a gyógyítás szolgálatában. Állatorvosaink, asszisztenseink szakmai felkészültsége, odaadó tevékenysége mellett rendelőnk magas fokú műszerezettsége teszi lehetővé betegeink teljes körű, gyors, minőségi ellátását.

Célunk a magas színvonalú, ?Kedvenc központú? állatorvosi ellátás, ezért hoztuk létre a info@kisallatkorhaz.hu e-mail címet, ahol pozitív, valamint negatív észrevételeiket, vagy javító, jobbító hozzászólásaikat írhatják meg nekünk. Rendelőintézetünk várójában kiteszünk egy ?vélemény ládát?, ahova bedobhatják véleményeiket, valamint személyesen is kereshetik Dr. Olaszy Krisztiánt, ha bármilyen észrevételük van.

Az Önök hozzászólásai, véleményei nagyon fontosak számunkra és reményeink szerint jobbá teszik Kisállatkórházunk munkáját, működésének színvonalát. Szeretnénk a legjobb ellátást biztosítani minden Betegünknek, ezért várjuk az e-mailjeiket, minden hozzászólás fejlődésünket szolgálja!

Üdvözlettel:
Rákosligeti Állatorvosi Rendelőintézet Vezetősége

x

Az adatai Védeleme számunkra fontosak!

2018. május 25-től kezdődően igazodunk az Európai Unió új Általános Adatvédelmi Előírásához (General Data Protection Regulation, GDPR). Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat, mely így bővebb tájékoztatást nyújt Önnek, hogy a kisallatkorhaz.hu , hogyan védi adataidat, és arról is, hogy hogyan élhetsz az adataidhoz fűződő jogaival. Kattints a lenti hivatkozásra a frissített Adatvédelmi szabályzat elolvasásához.

Adatkezelési tájékoztató

Szeretnénk megkérni Önt, amennyiben továbbra is szeretne tőlünk, a kisallatkorhaz.hu oldallal kapcsolatos akcióinkról,híreinkről,újdonságainkról, az Önnek készült személyes ajánlatainkról hírleveleket kapni, ezt írásban is erősítse meg az alábbi linken

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ Adatvédelmi beállítások